Hengelo 29 nov 2012

Voor een 2e maal werd ik door een pathologische narcist uitgenodigd om die te begeleiden naar een concert van een bekende violist en diens koor. Dat zij een pathologische narcist bleek te zijn kwam ik pas de volgende dag achter, na wat zich die dag elders had voorgedaan, maar ook in de maanden daarvoor.

Na een rusteloze nacht niet te kunnen slapen overdacht ik wat er de afgelopen maanden was gezegd en kwam uiteindelijk tot de conclusie wat of zij mankeerde.

Begin mei van dat jaar gebeurde immers eerder, bij een andere vrouw, eveneens pathologische narcist, ook allerlei leugens opgestapeld, en net als ik bij haar in Heerenveen ’s ochtends het huis uit vluchtte zo deed ik eender in Hengelo. 2x achter elkaar en nadien uitsluiting, excommunicatie van een hele grote groep mensen, precies als wat Kajafas profeteerde tegen de Zoon.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Updated: 18/09/2017 — 21:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme