Vrachtwagenchauffeurs/chauffeuses let u op bij de Florastraat in Beverwijk!!

Vanmorgen om 10:47 maakte ik deze foto en vroeg de chauffeur hoe hoog zijn wagen was. 3.80m. zei hij.

Als u de poort vooruit in gaat is er geen probleem, maar als u achteruit in steekt, of u rijdt eruit, met een vrachtwagen die wat langer is dan normaal achter de achteras of een trekkeroplegger laat dan uw luchtvering zakken want zodra u van de stoep rijdt bestaat de mogelijkheid, omdat ik zelf schat dat de doorgang 4.00 á 4.10 meter is en dan sloopt naar alle waarschijnlijkheid het nieuwe pand. En het pand heet de Populier en het is dat in haar bloei spreekwoordelijk gelijk een tak kwijt.

Onlangs toen ik met mijn Go-Pro weer door de straat liep, sprak ik een vrachtwagenchauffeur van Kaptein Kaas  en die gaf te kennen dat zijn trailer 3.95 meter hoog was, en geheid dat de kans groot is dat hij de gevel ermee sloopt. Dus collega-chauffeurs opletten, laat je luchtvering zakken. 

Ik heb vanmorgen Pre-Wonen gebeld en iemand de situatie uitgelegd en geadviseerd om de weg in de poort van gelijk niveau te maken aan de asfaltweg van de Florastraat en naar ik aanneem zullen ze dat aanpakken, maar zolang dat niet in orde is oppassen!

De rest van de foto’s, gemaakt met Sony Cyber-Shot DSC-H50:

(Visited 210 times, 1 visits today)
Updated: 08/04/2017 — 06:40
In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme