Kolereherrie schuif schuif bommer-de-bom..

Sinds een paar weken heb ik mijn slaapkamerraam weer op een kier staan zodat er frisse lucht naar binnenkomt (nee, niet de loeft van granulatieputten of oxystaalfabriek) maar de laatste tijd zit ik nogal vaak tot in de wat grotere uurtjes door te werken, en kom ik dan om een uur of tien pas uit mijn nest. Behalve vandaag, afgezien van de ronkende diesel, hoor ik er nog allerlei extra geluiden bij en wat in hemelsnaam is er loos? Gister stond er een multilift voor mijn deur met diens aanhanger en die kwam containers afleveren voor de sloop hierachter, zou dat het soms zijn? Maar waarom rijdt-tie die dingen dan niet weg en blijft hij hier maar voor staan. Slapen kon ik toch al niet meer van de herrie, ontbijtje en koffie… héhé hij rijdt eindelijk weg. Oh, haha… nou begrijp ik al dat geschuif:

Nadien de vrachtwagenchauffeur gesproken en de kabel zei pang, dus het was niet zijn schuld dat de kleppen opengingen en de holte met vullis werd gevuld.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Updated: 08/04/2017 — 06:27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme