Feestweek Beverwijk zaterdag

Het muziekspektakel zou om 20:00 uur beginnen, dus toen ik om 20:00 op de Breestraat verscheen, zag ik luttele mensen en aan het einde ervan een lege muziektent. Ben teruggelopen, fiets gepakt en ben er naar toe gefietst, waarom zou je jezelf vermoeien als je een fiets hebt, en als er toch niks is?

Fietste deze tent binnen, wat normaliter niet zou kunnen omdat er dan drommen mensen in de weg zouden staan en heb enkel deze foto maar even genomen, en deze foto – en dat is het gemak van digitale fotografie wat met analoog niet kan is dat de foto op 20:08 uur is geschoten, en toen stonden de heren nog in te tunen. Ja, fuck off.. ik ga er niet op wachten tot ze klaar zijn.

(Visited 38 times, 1 visits today)
Updated: 07/06/2017 — 23:31

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme