In de wereld is ’t niet!

Het lijkt wel of er nergens nog een zinnig gesprek is te voeren omdat de leugen zo kenmerkend aanwezig is – vol continue. Mensen die je van vroeger kent in die tijd zijn blijven steken, al wat ze brallen.. ik zal dit en ik doe dat schrijf je eigenlijk toe aan een jochie van amper 8 dat zich moet profileren tussen leeftijdsgenootjes en niet jongens van in de vijftig.

Een tal weten dat je gelovig ben, oh… en ze zijn zo sociaal, beweren dat anderen a-sociaal zijn dat ze zich de moeite niet lenen om een weinig uit de Bijbel niet te kunnen vatten. Vandaag vertelde ik een grapje wat of in de samenkomst was gebeurd en degene met wie of ik zat te praten was ineens weggelopen zonder ook maar iets te zeggen.

Hoe lang nog? Ik word schijtziek van deze wereld!

(Visited 6 times, 1 visits today)
Updated: 01/09/2016 — 23:33

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme