Werkstraf voor zware mishandeling

Een man uit Rutten is veroordeeld voor een zware mishandeling. Hij zou erop los geslagen hebben, omdat hij onder meer met een bijl zou zijn bedreigd door het slachtoffer na een woordenwisseling. Bron Grappig, ik kreeg een mailtje dat iemand mijn vlag zou weghalen, dus ik beantwoorde dat met: dan sla ik een bijl in je hoofd, denkende… oooh dat is J.P. weer die zich onder tal van vreemde namen voordoet.

Inmiddels alweer enkele maanden geleden sprak ik de overbuurman die van mijn niveau (alleen qua lengte) is, en deze zei dat ik een buurman zou hebben bedreigd, die naar zeggen een zware jongen zou zijn (ik durf te wedden dat ik zwaarder ben dan hem) en deze heeft gelijk aangifte bij de politie gedaan. Lachen! Omdat iemand die beweerd een zware jongen te zijn nooit naar de politie zou stappen, die lost zijn eigen zaakjes wel op. Maar ’t grappige dat het niet J.P. was.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Updated: 30/09/2016 — 04:06

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme