Mopper… mopper.. sorry lui… geen vuurwerk tijdens jaarwisseling

‘k Kon een partijtje van iemand overnemen maar..

40.000 kilo illegaal vuurwerk onderschept net over de grens bij Nijmegen

40.000 kilo illegaal vuurwerk onderschept net over de grens bij Nijmegen


In de omgeving van Kleef, net over de grens bij Nijmegen, is 40.000 kilo illegaal vuurwerk onderschept dat vermoedelijk was bestemd voor de Nederlandse markt. Ja, voor mij dus. Immers het jaar daarop bevindt ik mij elders en dan denk ik dat ik die mogelijkheid niet meer heb. De partij in Duitsland bestond uit onder meer 4400 zogeheten Cobra’s, 5900 Shells (mortierbommen), Flowerbeds en Chinese drollen. Het zware vuurwerk was opgeslagen in oude bunkers die tegenwoordig worden verhuurd. (Omroep Gelderland)

(Visited 5 times, 1 visits today)
Updated: 25/10/2016 — 20:15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme