Berea Gemeente van Rob Allart

Toen ik pas tot geloof was gekomen in 1993 kwam ik in eerste instantie bij de Berea gemeente in Haarlem en ik had het er niet naar mijn zin.

Sinds 1996 staat de Kawasaki Z400D al in geschorst 't hok.

Sinds 1996 staat de Kawasaki Z400D al geschorst in ’t hok.


Jaren later kwam ik op de Velser Landdag een broeder van die kerk tegen en de man begon al te lachen dat hij me zag. Nieuwsgierig vroeg ik of ik met hem mee mocht lachen en hij vertelde dat ik destijds met regelmaat de kerk uit sloop, maar dat ging toch niet onopgemerkt omdat ik de Kawasaki Z400 pal voor de grote deur had staan en die altijd even liet warm lopen eer ermee weg kon rijden. In tussentijd kon ik de ketting losmaken en me aankleden.

Die pijp(en) heeft mijn vader destijds nog gemaakt, mede om die reden wilde ik 'm niet verkopen.

Die pijp(en) heeft mijn vader destijds nog gemaakt, mede om die reden wilde ik ‘m niet verkopen.


In tussentijd dat ik de motor warm liet lopen bleek het dat de voorganger zich niet verstaanbaar kon maken omdat het plofgeluid alles overstemde. En als ik dan uiteindelijk met oorverdovende herrie wegreed  zelfs toen moesten ze wachten tot de herrie wegstierf, voordat hij verder kon spreken. :mrgreen:

Vast een bekende sticker!!!

Vast een bekende sticker!!!


De verlichting in mijn schuur is miniem vandaar dat de foto niet helemaal scherp is.

Schiet me nog wat te binnen van Appie Streep, die, als je het mij vraagt, overal troubles maakt. Zo ik hoorde van één der broederen omdat ik er zelf niet bij was, dat Strepie op een stoel ging staan en de hele kerk wilde gaan zegenen. Net als veel van dat soort lieden, de zogenaamde pathologische narcisten het zo hoog in hun bol hebben zitten dat ze wanen koning te zijn en alles maar mogen en zich niet eens in kunnen beelden hoe of de ander daarover denkt. 

Rob Allart zat destijds behoorlijk in de penarie doordat Streep zoveel had te vertellen en heeft Strepie de toegang ontzegt, heeft nadien een fikse preek na het voorval gegeven die er niet om loog. Daar was ik wel bij, maar of ik dat bandje nog heb waag ik te betwijfelen.

Destijds had ik omgang met talloos lieden die bij mij over de vloer kwamen en Strepie ook maar wat goed kenden, één van hen kon hem heel goed nadoen en belde Rob Allart op, die overigens nét terug was van één of ander seminarium en diens hoofd helemaal niet stond om weer naar Strepie te luisteren, maar degene die hem voortreffelijk kon imiteren liet zich door hem niet afschrikken en wilde toch nog een gesprek en liet voorkomen dat Strepie al onderweg zou zijn naar zijn huis. Wij, een heleboel aanwezigen, hadden de grootste moeite om ons lachen in the houden maar hebben ’t nadien bescheurd!! Ik hoor Rob nog zeggen: Néé, néé Albert  je komt er niet in!! Nee, Albert, nee! :mrgreen:

(Visited 257 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme