1 op de vijf jongeren in België is depressief, hoeveel in Nederland stond er niet bij.

Afgelopen twee dagen op zo’n groep gezeten, oké het is niet niks wat de meesten hebben beleefd, maar een heleboel zeggen er dat ze hun leven willen beëindigen. Je geeft er aandacht aan, probeert ze duidelijk te maken dat mensen die dood willen vaak geen licht meer zien en een zogenaamde “narrow mind” hebben, maar wat je ook zegt, het schijnt niet door te dringen. Nu weet ik dat je over het algemeen moet oppassen in die groepen bij het benoemen van Christus, maar zelf heb ik dusdanig vet in de shit gezeten en toen mij Christus werd aangeboden heb ik het zonder te aarzelen aangepakt, was aan het eind van mijn latijn, kon niet meer. En dus, oké, het lijkt erop dat een tal eender geen licht meer ziet en voorzichtig noem je Zijn Naam en wat Hij kan bewerkstelligen en daar wordt dan zó bot op gereageerd, dat ik eigenlijk weet dat al die groepen er alleen maar zijn om te zeiken en te zeuren zonder dat er ook maar iets van groei is te bespeuren. FUCK OFF, wil je dood, stanleymes diep snijden, ja dat doet zeer, maar dat vind je toch lekker, kom je gezellig naast die rijke man te liggen die eveneens nog ligt te zeiken dat hij smarten lijdt in die vlam, dan mag je met hem lekker door jammeren tot er 1000 jaar voorbij is alvorens je uiteindelijke vonnis wordt voltrokken. Ik heb het helemaal gehad met die mensen, evenzo met veinzende christenen! Op SODOM mieteren allemaal!!

(Visited 5 times, 1 visits today)
Updated: 05/12/2016 — 21:35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme