Wie is Sem?

Jaaa.. de oudste zoon van Noach. Sem wenst me hele fijne Kerstdagen en veel geluk met mijn leven, en dat ik heel gelukkig blijf. Met allerlei leuke tekeningetjes, zoals een ster en ’n raam, en ’n auto, en ’n kerstboom, en cadeautjes, kaarsjes, hartje en twee sleutels. Oh, en ook nog een tafel met een kaarsje en een fruitmand of een pot met cactussen (geen idee). Maar het moet hier uit de buurt zijn, want de naam die op mijn bus staat, staat erop, en dus niet mijn echte naam.

Bedankt Sem, jij ook heel fijne kerstdagen toegewenst en ik wens ook jou een heel fijn lang leven toe!!

(Visited 13 times, 1 visits today)
Updated: 15/04/2017 — 07:25

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme