Yellowstone Park & Ka Boem

Vorig jaar of het jaar ervoor had ik een YouTube-filmpje gezien, geheel verdekt opgesteld onder een compleet andere noemer, dat de regering van Amerika met zware machines de toch al dunne reep grond/rots die de buitenlucht scheidt van de magmakamer dermate te beïnvloeden waardoor het sneller dan gewoon tot een enorme uitbarsting zou komen.

Ik moest er ineens aan denken en dacht bij mezelf is de Nieuwe Wereld Orde zó dom? Die uitbarsting is heel makkelijk te versnellen. Ik zag onlangs een opname van zo’n magmakamer wat betekent dat ze er zicht op hebben. Graaf of boor een ietwat groter gat en laat op de plek 1 of meerdere gesloten vaten met water in het magma vallen, dan krijg je een overeenkomstige situatie die zich beginjaren ’70 heeft afgespeeld op de hoogovens echter met dat verschil dat deze gigantisch zal zijn.

Als water onder een hete massa komt en niet weg kan dan vindt er scheiding plaats tussen H en O² waardoor je dus een waterstofbom hebt in een poel van vuur… en dat geeft me toch een rot klap!!

(Visited 11 times, 1 visits today)
Updated: 24/03/2017 — 12:51

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme