Hoe of de Gemeente door ‘duivelse narcisten’ naar de bliksem gaat

In de Evangelische Maranatha Gemeente waar of ik sinds 1995 tot 2013 kwam zaten een stuk of wat ‘verborgen narcisten’. Het zijn die mensen die satan een voet geven om inwendig de samenkomst stuk te maken. Ik noem geen namen want narcisten mogen in principe alles doen maar o wee wanneer je ze tegengas geeft, zoals ik deed jegens een narcist in de gemeente, dan teken je, je eigen doodsvonnis. En raad eens wat, ongeacht dat de Schrift zegt: “Liegt niet tegen elkander” word je door allen die zich christen noemen voorgelogen want wie geen narcist is heeft maar één doel voor ogen en dat is hiërarchie. Zo goed als allen knuffelen “Diabolische Narcisten”:

Eerder kreeg ik het boekje van Alice Miller – Drama van het begaafde kind onder ogen maar daar moet je toch een boel kennis hebben van de termen die men in de psychologie gebruikt hebben om te kunnen vatten wat er eigenlijk geschreven staat.

Toen ik in 2013 de toegang werd onthouden van de bovengenoemde gemeente plus dat ik – elders genoemd in deze website te vinden onder Heerenveen en Hengelo – twee narcisten trof die ik eigenlijk al heel lang kende en bliefden over mijn rug als koningin te worden behandeld, ben ik op onderzoek uitgegaan en trof ik beide boeken Ratgevallen die ik overigens nog de beste vind, omdat de schrijfster na haar eerste boek feedback kreeg dat het niet alleen mannen zijn die narcist zijn maar vooral ook vrouwen, hetgeen wat ik elders op internet niet kan vinden en waardoor je dat achterlijk geslacht wat ook niet met ‘r poten van die vrucht kon afblijven, of om het met James Brown te zeggen – It’s A Man’s Man’s Man’s World en die vrouwen hadden veel beter achter het aanrecht kunnen blijven en kinders opvoeden hetgeen Bijbels verantwoord is.

Sinds 1997 werd ik aangevallen door een vriend van de narcist die nu ter observatie zit in het Pieter Baan Centrum en wie een gevangenisstraf van een jaar volgt, deze persoon heeft 16 jaar van mijn leven vergalt. Ik heb aangifte gedaan en dankzij een voormalig verslaggeefster de media en de volksvertegenwoordigers aangeschreven, werd nota bene door twee zich broeders noemende gepusht om een advocaat te nemen, totdat ik in de Bijbel las over de onrechtvaardige rechter. Je gaat als wedergeboren christen niet in zee met ongelovigen omdat Efeze nadrukkelijk waarschuwt dat we niet hebben te vechten tegen vlees en bloed. Allen die mij hebben bedreigd met de dood en/of mij hebben nagewezen zijn nu niet thuis, ongeacht wat op CIP staat geschreven.

Ik heb aldoor met mijn website naar Hem verwezen gebruikmakende van hetgeen derden hadden gemaakt. Ik heb telkenmale gezien en ervaren dat wanneer je iemand een Bijbel overhandigd, dat men het ondanks wat er tevoren is gesproken het boek aan de kant flikkert.

Ieder heeft zijn en haar verantwoordelijkheid, ik verwijs in de links waar of je terecht kan, als jij het niet beproeft en liever naar de hel gaat, so be it, ik zal er niet wakker van liggen!!

(Visited 6 times, 1 visits today)
Updated: 15/04/2017 — 07:15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme