De Genade van God

Stel, u hebt een zoontje van 6 jaar, dat de vreugde en het zonnetje van uw leven is. En stel, dat dit jongetje op gruwelijke wijze wordt vermoord. Welke houding zou u aannemen ten opzichte van de schuldige, de wrede moordenaar?

Als u alle beschikbare middelen zou te baat nemen om de misdadiger te doden, zou dat WRAAK betekenen.

Als u zich tevreden zou stellen met rustig af te wachten, of de rechter hem zal overtuigen van zijn schuld en hem zal terechtstellen, zou er sprake zijn van GERECHTIGHEID. Maar als u de moordenaar zijn misdaad zou vergeven, hem bovendien zou uitnodigen bij u te komen wonen en hem zou aannemen als uw zoon — dát zou GENADE zijn.

Lees verder

(Visited 2 times, 1 visits today)
Updated: 28/05/2017 — 08:23

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme