De Islam in het licht van de Bijbel

De begeerten van mijn hart en mijn gebed om hun behoud gaan tot God uit” (Rom. 10:1).

Zo sprak iemand, wiens leven gewijd was aan de Goddelijke opdracht: “Ga uit… en predik het Evangelie aan allen….”; en zij, voor wier leven en redding hij bad, waren niet zijn vrienden, maar vreemden, soms zelfs zijn vijanden.

Het was de Apostel Paulus, die onvoorstelbaar lange reizen maakte om de mensen te bereiken met de geweldige boodschap van vergeving, en hen te vertellen van verlossing en redding; van Gods (enige) weg, door Jezus Christus.

Hierbij worden we herinnerd aan een ander gebed, vele honderden jaren daarvoor, een gebed van Abraham, de trouwe vriend van God. Dat gebed was niet voor Isaak, de zoon van Sara, zijn vrouw, de zoon die God hem beloofd had, maar voor Ismaël, de zoon van Hagar, de Egyptische slavin, en Abraham.

Lees verder

(Visited 3 times, 1 visits today)
Updated: 28/05/2017 — 09:01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme