4 Comments

Add a Comment
 1. 2 meter 18….. nog een paar cm groter dan jij? Wat een ontiegelijk lang end… :mrgreen:

  1. 't Zingend Voske

   Rob Zwaan, die woont IJmuiden, is nog een pietsie langer 2.23m en 2mm

   Het grappige is dat ik hem niet ken van de Klub Lange Mensen, maar al veel eerder, toen hij, net als ik, op de verjaardag was van iemand die ook een metalfan was. Hij speelde gitaar bij Egghead.

   De laatste keer da’k ‘m zag was op de Breestraat in Beverwijk, maar dat is ook alweer iets van 3 jaar terug.

 2. Woow uber-lang, zoiets als rondwandelende bomen…daarbij vergeleken ben ik een ukkie :razz:

 3. 't Zingend Voske

  Nou hebben zij hele lange benen, maar Johannes uit Hannover was alles groot, enorme handen… ik gaf hem een hand, weg hand. Enorme voeten, heel breed en een ontzettend toffe gast. Hij reed in een Volkswagen Bestelbus waarvan het raam was doorgetrokken voor zover ik me kan herinneren en had er een hele diepe stoel in. Hij vroeg of hij even mocht passen in mijn Mini Cooper die ik toen had. Als ik er in zat had ik ongeveer twee centimeter boven mijn hoofd vrij, hij zat met zijn rug tegen het dak, hij kon niet eens rechtop zitten.

  Toen we met twee busjes naar ’t Europatreffen in Linz, Oostenrijk gingen, werden we staande gehouden door twee agenten, die voelden zich niet zo prettig met hun 1.70m omringt door mensen allemaal boven de 2m10.

  Schik in Utreg.. hadden we een samenkomst en disco in zo’n grachtenpand, komen er twee knapen binnen die bij de deur werd gewezen een privé-party te zijn en ze trokken zich daar niks van aan, kwamen bij de bar en wilden wat bestellen en hen werd gewezen niet welkom te zijn. Nog wilde ze zich daar niks van aantrekken tot we gingen staan. Oh shit… ze waren heel gauw weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme