4 Comments

Add a Comment
 1. En dan te bedenken dat “wij” ons moeten houden aan “Parijs” wat door Trump terecht op straat is gezet :roll:
  De klimaat brainwash werkt goed in christelijk Nederland. Las ik op cip, interview net ene Cors Viseer, eerst allemaal gezeik over het inruilen van 2e pinksterdag voor het suikerfeest, maar daar gaat het mij nu niet om.

  Het vervolgt met:

  Trump: VS trekt zich terug uit klimaatakkoord Parijs
  De Verenigde Staten trekken zich terug uit het klimaatakkoord van Parijs. Dat heeft president Trump bekendgemaakt tijdens een persconferentie in de tuin van het Witte Huis.

  Cors: “Jarenlang is er over dit akkoord gesproken. En vorig jaar was het dan zover. Eindelijk werd het geratificeerd. Het was een historisch moment.” In het akkoord staan onder meer afspraken voor het terugdringen van de CO2-uitstoot, waarmee de gemiddelde temperatuurstijging op aarde niet hoger moet uitkomen dan 2 graden Celsius. De terugtrekking van Trump is volgens Cors slecht nieuws voor landen die te maken hebben met de gevolgen van de klimaatverandering.

  “Het enige goede nieuws is dat Trump zich ook in dit opzicht houdt aan wat hij voorafgaand aan de Amerikaanse verkiezingen heeft beloofd. Maar daar blijft het dan ook bij. De kern van het probleem is dat Trump zich niet opstelt als een wereldleider. Hij roept vooral ‘America first’ en heeft geen oog voor de belangen van de totale wereldbevolking. Als zelfs China – een land dat zich jarenlang tegen een oplossing voor het klimaatprobleem heeft verzet – Amerika tot de orde roept, is er echt iets aan de hand.”

  Cors merkt op dat het klimaatprobleem breed leeft. “Maar het wordt misschien niet intens beleefd. Om mij heen zie ik mensen wel bewuste keuzes maken zoals minder vlees eten en het aanschaffen van zonnepanelen. Dat zijn kleine maatregelen, maar als veel mensen dat doen zijn dit toch hele belangrijke stappen. Bij ons thuis proberen we ook zo min mogelijk vlees te eten. En ook hebben we geen auto, maar dat heeft ook andere praktische redenen.

  Dat de halve wereld nu boos is op Trump geeft ook wel aan dat veel mensen het belangrijk vinden dat er een oplossing komt. Trump is en blijft onvoorspelbaar. Misschien dat er verandering komt als de klimaatverandering ook de Amerikaanse belangen schaadt.”

  Snap jij het nog?

  1. 't Zingend Voske

   Hetgeen ik weet is dat het weer een wapen is, denk maar aan de 9.2 aardschok bij Japan, dat ging over één of ander politiek geschil en omdat Japan niet meewerkte kregen ze een zogenaamd cadeautje en juist omdat die velden overal over de wereld verspreid zijn, kun je je lol op, ik denk ook dat het massaal zal worden gebruikt in de Grote Verdrukking met name dan ook mindcontrol.

   Donald Trump is eigenlijk wat de meeste Amerikanen zijn, nationalist. Toen ik in 1989 op Tanjungpinang verbleef was er een bejaard Amerikaans stel waarvan die man ook telkenmale zei dat ze dat in Amerika hadden maar nog véél groter en mooier. Ik denk dat de meeste Amerikanen “een beetje dom zijn”. Dat er eigenlijk verder niks inzit als Amerika “stand alone” is en de rest voor achterlijk wordt beschouwd.

   Over vlees gesproken, in de USA wordt zoveel vlees genuttigd dat het aantal beesten alleen al door voer en mest ten gronde gaat. Elke keer als ik het filmpje weer had gevonden en op mijn website gezet, was het de volgende morgen alweer weg. Ik denk dat ik het zelf maar op video zet – als het goed is moet ik die documentaire nog ergens hebben, en dan pleur ik ‘m wel op een youtube-account waar niet zoveel filmpjes op staan, mocht youtube het in z’n knikker krijgen m’n account op te heffen.

 2. Tja het deel van de misleiding, net als dat freak weather, wat onze schuld zou zijn :roll:
  Maar ooit komt alles voor de dag :!:

  1. 't Zingend Voske

   Gelukkig wel. Wij als Nederlanders gooien miljoenen er tegenaan voor schone uitstoot en 500 km verderop heeft men er lak aan. De Middellandse zee is eveneens grondig vervuild. In India en meer van die warme landen zijn dorpen etc. zó ernstig vervuild dat er massaal mens en dier sterft. Ook Rusland met the spill aan olie, en een enorm groot stuk land waar één of andere delfstof ligt die alles heeft gedood, en dan hebben we het over een stukje land 6-7x zo groot als Nederland. ’t Is ombegrijpelijk dat ze er zó’n zooitje van maken, ik doe tenminste 2-maandelijks de afwas, zij doen helemaal niks! ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme