De Tanak: Oude Testament en de B’rit Hadashah: Nieuwe Testament zijn klaar.

Wilt U de Statenbijbel béter onderzoeken met het gebruik van de Schriftverwijzingen, dan bent u hier aan het goeie adres, u hoeft niet meer te bladeren tot u groen en geel ziet, want de Schriftverwijzingen heb ik er hier voor u tussen gezet. Ook voor voorgangers is dit heel gemakkelijk om een preek voor te bereiden en de tijd hiervoor kan hierdoor worden bekort zodat u andere dingen kunt doen. Ik zal trachten ook de naamsbetekenissen er tussen te zetten, maar ik verwacht niet dat ik die op tijd zal klaar hebben. In de eerste plaats heb ik dit voor mezelf gedaan, zodat ik de Bijbel nóg beter kan bestuderen, maar anderen kunnen er nu ook gebruik van maken.

(Visited 33 times, 1 visits today)
Updated: 08/06/2017 — 00:51

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme