WAT U (als Christen) OVER POP-MUZIEK MOET WETEN

popmuziek“Draai nu eindelijk eens wat zachter” Deze veldslaguitroep is dagelijks in talloze woningen te beluisteren in gezinnen, die in oorlog om Pop- en Rockmuziek verwikkeld zijn………  (Bob Larson)

Wij willen in dit boek verschillende aspecten van “Popmuziek” nader bespreken. Aspecten die zeer waarschijnlijk niet algemeen bekend zijn.
Wij laten hierbij de eerder besproken z.g. “Omkeer-vermommingstechniek” (Back Masking) buiten beschouwing en verwijzen naar ons over dit onderwerp uitgegeven boek “Verborgen Verleiders in de Popmuziek ontmaskerd”, de brochure “De (verborgen) Gevaren in de Popmuziek” en de gelijknamige cassette.
Wij gaan hierbij tot een bepaalde periode-grens. Honderden platen en C.D.’s verschijnen er maandelijks, waarvan de meeste als ééndags-vlinders weer net zo snel verdwijnen. Men hoort ze niet meer. Andere halen voor enige tijd de hitparade. Sommigen “doen het langer” Wij bepalen ons tot het principe van en het gebeuren rond de Pop (c.q. Rock) muziek die tot nu toe eerder verslechterd dan verbeterd is.
Wij hopen dat u na het lezen van dit boek ernstig bent gaan nadenken over de vraag, hoe u zich voortaan tegenover Popmuziek – en daarmee ook tegenover Discobars en Rockconcerten – zult opstellen. Als we over “Rock” spreken betrekken we hier ook bij de grensgevallen en excessen als Hard-Rock, Metal-Rock, Acid, enz. Het heeft geen zin platen en CD’s als “Feel like Shit” en “Suicidal Tendenties”, “Slaytanic Wehrmacht” “Metallica-One”, “Root at all evil”, “Poison-Whiskey Bottie”, “Forbidden Evil”, “Sodom-Agent Orange”, enz. te noemen of te bespreken. Die vallen buiten het kader van onze doelstelling.

Lees verder

(Visited 8 times, 1 visits today)
Updated: 08/06/2017 — 02:26

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme