Magnet fishing in Beverwijk

Laat ik het ook eens proberen, hoewel ik dat jaren gelee met grote regelmaat deed. Deze magneten had mijn pa aan het plakje bevestigd om wanneer er eens een schroevendraaier of steeksleutel van het dek afgleed, deze weer kon worden opgevist. Ik viste meestal nabij de steiger op via een brug. Heden ten dage is mijn conditie uiterst slecht, heb amper nog energie over en ’t wordt tijd om dokkie maar weer eens te gaan bezoeken omwille mijn rikketik. De magneet is niet zo heel erg sterk, maar destijds ha’k in Hoorn een gloednieuwe fiets boven water gehesen. ’n Kennis zei al op te passen voor bommen en granaten, maar jongens.. als ze er liggen dan zijn die al meer dan 70 jaar oud. Afhankelijk wat dokkie zegt volgende week schaf ik misschien een sterker magneet aan, maar niet een die 300 of 750 kilo trekt anders krijg ik naast hart- ook nog rugklachten.

(Visited 18 times, 1 visits today)
Updated: 10/06/2017 — 21:36

2 Comments

Add a Comment
  1. Daar heb je een leuke hobby bij :-) je kan wel een schroothandel beginnen :-)

    1. 't Zingend Voske

      Dan zou ik al die waren ook nog moeten mee brengen, dat heb ik een auto met hanger nodig of een bakfiets. Zou nog mooier zijn als ik die kawamotor zou kunnen laten bouwen onder een bakfiets, maar dan moet ik wel sturende wielen hebben, en niet dat ik de bak moet draaien.
      Volgens mij moet dat wel te realiseren zijn, de vraag blijft over wie of dat voor me doen wil. Dan wordt ’t een 400cc motorbak. Zou wel gaaf zijn. En met oud ijzer verdient dat mooi terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme