Brand in Londens flatgebouw: verschillende doden en vrees voor instorting

AP


Bij een uitslaande brand in een appartementsgebouw in het westen van Londen zijn verschillende doden gevallen. Dat zegt de brandweer. Ongeveer 200 brandweerlui zijn sinds 1 uur vannacht aan de slag om het vuur in het gebouw met 24 verdiepingen te bestrijden. Zeker 30 bewoners zijn afgevoerd naar verschillende Londense ziekenhuizen.

De Grenfell Tower in de Latimer Road in de wijk North Kensington staat al het grootste deel van de nacht en de hele ochtend in lichterlaaie. Bij het ochtendgloren sloegen er nog steeds vlammen naar buiten, vanaf de tweede verdieping van het appartementsblok met 24 verdiepingen. Lees verder

(Visited 6 times, 1 visits today)
Updated: 14/06/2017 — 10:59

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme