Hof | 9 jaar voor apostel Orlando Balentina

9 jaar gevangenisstraf voor Rains of Blessings apostel Orlando Balentina | Extra


Het onderzoek ter openbare terechtzitting heeft plaatsgevonden op 6 juli 2016, 14 oktober 2016, 4 november 2016, 8 februari 2017, 3 maart 2017, 19 mei 2017, 14 juni 2017 en 16 juni 2017. De verdachte is telkens verschenen. Bij de eerste zitting werd de verdachte bijgestaan door mr. R.A. Gonet, advocaat in Curaçao. De daarop volgende zittingen werd hij bijgestaan door mr. Blonk, advocaat in Curaçao, in samenwerking met mr. N. Harlequin, advocaat in Den Haag (Nederland). Mr. Harlequin heeft de zitting van 4 november 2017 niet bijgewoond. De zitting van 3 maart 2017 heeft mr. Harlequin bijgewoond vanuit Nederland door middel van een directe beeld- en geluidsverbinding.

De officier van justitie, mr. L.M. Forbes-Vicento, heeft gevorderd om alle feiten bewezen te verklaren en daarvoor aan de verdachte op te leggen een gevangenisstraf voor de duur van achttien jaren, met aftrek van voorarrest, en de ontzetting van de verdachte uit het recht om het beroep van voorganger, predikant of pastoor van een kerkgemeenschap uit te oefenen voor de duur van twintig jaren.

2. Ten lastelegging
 Aan de verdachte is, met inachtneming van de gevorderde en toegewezen wijzigingen,ten lastegelegd:
Feit 1.
hij op een of meer tijdstippen in of omstreeks de periode van 17 mei 2005 tot en met 16 mei 2006 te Curaçao,(telkens) met L. [geboortedatum] die toen de leeftijd van vijftien jaren nog niet had bereikt, buiten echt een of meer ontuchtige handelingen heeft gepleegd, bestaande die ontuchtige handelingen uit:– het met zijn, verdachte ’s  hand(en) (over de kleding heen) betasten van de borsten en/of billen en/of vagina van die L. en/of– het likken aan de borsten en/of vagina van die L. en/of het tongzoenen van die L. en/of– het tonen van zijn, verdachte ’s  ontblote penis aan die L.;

hij op een of meer tijdstippen in of omstreeks de periode vanaf 17 mei 2006 tot en met 16 mei 2009 te Curaçao,(telkens) met L., geboren op [geboortedatum], die toen de leeftijd van twaalf jaren maar nog niet die van vijftien jaren had bereikt, (telkens) buiten echt ontuchtige handelingen heeft gepleegd die (mede) bestonden uit het seksueel binnendringen van het lichaam van L., bestaande die ontuchtige handelingen uit: 

– het zich laten pijpen door die L. en/of zijn, verdachte ‘s penis in de mond van die L. te stoppen/duwen en/of– het plaatsen en/of duwen en/of houden van zijn, verdachte ‘s  penis en/of vinger in de vagina en/of anus van die hij op een of meer tijdstippen in om omstreeks de periode vanaf 17 mei 2009 tot en met 16 mei 2012 te Curaçao, door giften of misbruik van uit feitelijke verhoudingen voortvloeiend overwicht of door misleiding  een persoon, L., geboren op [geboortedatum], waarvan verdachte wist of redelijkerwijs moest vermoeden dat deze de leeftijd van achttien jaren nog niet had bereikt, (telkens) opzettelijk heeft bewogen ontuchtige handelingen te plegen of zodanige handelingen van verdachte te dulden, bestaande die ontuchtige handelingen uit:– het zich laten pijpen door die L. en/of zijn, vedachte’s penis in de mond van die L. te stoppen/duwen en/of– het plaatsen en/of duwen en/of houden van zijn, verdachte ’s  penis en/of vinger in de vagina en/of de anus van die L., bestaande die gift uit een (blauwkleurige) mobiele telefoon van het merk Blackberry en/of bestaande dat uit feitelijke verhoudingen voortvloeiend overwicht uit:- het leeftijdsverschil tussen hem, verdachte en die L. en/of- het feit dat hij, verdachte de apostel/pastor was van de kerkgemeenschap/Stichting Iglesia Lluvias deBendicion/Rain of the Blessings for All Nations Messianic Community en/of voor die L. fungeerde als ware hijeen vader en/of een mentor en/of een geestelijke vader en/of- haar kwetsbaarheid en/of beïnvloedbaarheid en/of psychische gesteldheid. En nog veel meer vieze spelletjes … lees verder
(Visited 27 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme