Je wordt gewoon beSODOMmietert!

CDM Shop suggereert ook 7XL te verkopen, hoe komt het dan dat het niet past?


Twee juli was ik met de fiets op de trein naar de vestiging van Motozoom gegaan, met een regenjas van 8XL en regenbroek 10XL beiden pasten niet. Ik heb gelukkig mijn geld terug gekregen.

Via Smit & Van Rijsbergen B.V. in Haarlem laat ik een parka en regenbroek bestellen van 7XL bij Helly Hansen, óók té klein, dus weer met de fiets op de trein, ook terug gebracht en geen overige opties.

Vandaag krijg ik twee bodywarmers, een blauwe en een zwarte, terwijl ik een groene had besteld, vandaar wellicht dat ik er een schoudertasje bij kreeg die voor smurfenschouders is bestemd, maar ook deze blijken te klein, de bodywarmer kan niet dicht.

In Montfoort zit geen station, dus retour afzender dan maar met die enorme doos, én ook geen andere opties, dan maar hopen dat het tot eind september droog blijft.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Updated: 12/07/2017 — 17:37

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme