Rijkswacht Belgae van de pot gerukt

Tijdens de nacht van zondag op maandag heeft een dief de fiets van een winkeleigenaar in Leuven gestolen. De eigenaar kon de crimineel op film vastleggen en gaf de beelden aan de politie. De politie raadt de uitbater echter aan om de bewakingscamera te verwijderen. De eigenaar weigert dit en heeft het filmpje reeds op Facebook geplaatst.

Op de camerabeelden van de Leuvense zaak ‘Les Parisiennes’ is te zien hoe een kwaaddoener rond 3 uur ‘s nacht aan de haal gaat om een mountainbike. Na eerst de hoek om te gaan, keert hij op zijn stappen terug om doodleuk de fiets met slot en al op te heffen en mee te nemen.

Politie: “verwijder camera”

De eigenaar van de zaak belde de politie om mee te delen dat de fiets gestolen was, maar kreeg ook ander nieuws te horen. “Ze willen dat ik mijn camera verwijder, maar dat ben ik niet van plan”, aldus de zaakvoerder aan Het Laatste Nieuws.

En nog: “Je zou eens moeten weten wat die investering van 400 euro mij al opgeleverd heeft. Studenten die paaltjes uittrekken, vechtpartijen, wildplassers, vrachtwagens die over het terras rijden…” Lees verder

De klabakken hebben zelf hun camera’s opgesteld, maar das zeker geen schending van privacy, ga toch fietsen – oh is die gejat? :mrgreen:

(Visited 8 times, 1 visits today)
Updated: 15/07/2017 — 10:58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme