EU beperkt export rubberboten naar Libië

De lidstaten willen mensensmokkelaars hinderen die migranten steeds vaker in rubberboten de zee op sturen.

Foto Pierre Crom/ANP


De lidstaten van de Europese Unie gaan per direct de export van rubberboten naar Libië aan banden leggen. Dat hebben de Europese ministers van Buitenlandse Zaken maandag in Brussel afgesproken. De maatregel moet een belemmering zijn voor mensensmokkelaars die migranten de Middellandse Zee over sturen.

De beperkingen gelden ook voor buitenboordmotoren. Daarnaast willen de lidstaten een einde maken aan de doorvoer naar Libië van buiten de EU geproduceerde rubberboten en motoren. Brussel hoopt dat mensensmokkelaars door het exportverbod moeilijker aan boten kunnen komen… zeggen ze. Maar omdat het nieuws één grote leugen is, zal het aantal rubberboten naar alle waarschijnlijkheid worden verdriedubbeld voor Libië en mogelijk andere landen, want Agenda 21: Ontvolking/depopulatie is in volle gang. Maar wie de leugen omarmt mag gerust verder lezen. In eerste instantie zal worden geprobeerd zich verder te fokken zodat ze de meerderheid vormen in een land, en conform het boek van Robert Spencer – The truth of Muhammad zal 3/4 het hoofd worden afgeslagen en wat overblijft mag moslim worden en wanneer men dit niet blieft heeft nadien ook geen hoofdpijn meer.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Updated: 18/07/2017 — 04:53

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme