satan en ongelovige ambtenaren

Woensdag 4 januari 2017 overleed mijn moeder, daar er naar alle waarschijnlijkheid ’n erfenis zou zijn vraag ik open en oprecht aan de uitkerende instantie wat of ik daarmee aan moet. Aldaar krijg ik te horen dat afhankelijk het bedrag dat de uitkering zou worden stopgezet. Pas in juni kreeg ik het geld op mijn rekening gestort. Vandaag kreeg ik een telefoontje dat er een vergissing blijkt te zijn gemaakt, en dat de uitkerende instantie vanaf het moment dat mijn moeder haar ogen voorgoed sloot de uitkering voor vier maanden stoppen, want mijn uitkering zou naar zeggen gewoon door gaan, ondanks dat ik tussentijds geen uitkering meer heb ontvangen. Ik had op 4 januari 2017 volgens hun regels recht op het geld.

Ik zou hier nadien nog een schrijven over ontvangen en er zou een afspraak begin augustus zijn.
Nadat ik de telefoon had neergelegd dacht ik bij mezelf vanwaar deze ommekeer, tot me te binnen schoot dat ik naar alle waarschijnlijkheid twee jonge kinderen moet hebben gered. Dit werd in vertrouwen medegedeeld en heb hier over gebeden.. en ik weet er 1 die daar een verschrikkelijke hekel aan heeft.

Sinds dat ik de laatste tijd aan het magneetvissen ben heb ik onderwijl al heel veel kunnen getuigen en dat moet hem ongetwijfeld ook zeer dwars zitten, evenals dat ik gisteren, hetgeen te zien en te horen is in het filmpje van die dag op 12:28, dat er een hek aan het foreestpad wankel stond en zouden daar een paar bejaarden tegenaan leunen, dat acht ik verdrinkingsdood groot, dat zou voor de uitkerende instanties een paar minder opvreters zijn, ik ben immers ook een opvreter, ongeacht dat ik van de 30 jaar die ik gewerkt heb 27 tropenuren heb gedraaid, interesseert hun geen reet, ik ben en blijf een opvreter.

Ik vraag me af of de persoon die me gebeld heeft kinderen heeft, en hoeveel die kinderen haar waard zijn?

Já, ik weet wat er staat geschreven in het Woord:

Eph 6:10  Voorts, mijn broeders, wordt krachtig in den Heere, en in de sterkte Zijner macht. 
Eph 6:11  Doet aan de gehele wapenrusting Gods, opdat gij kunt staan tegen de listige omleidingen des duivels. 
Eph 6:12  Want wij hebben den strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de geweldhebbers der wereld, der duisternis dezer eeuw, tegen de geestelijke boosheden in de lucht. 

(Visited 5 times, 1 visits today)
Updated: 20/07/2017 — 19:35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme