Grote kans op aardverschuivingen Saba

De orkaan José kan aardverschuivingen veroorzaken op het eiland Saba. Daarom worden mensen van lager gelegen plekken gehaald en naar hoger gelegen delen van het eiland gebracht. Een helikopter van de marine heeft zaterdag een voorraad drinkwater gebracht, omdat dat bijna op was. Het Rode Kruis waarschuwt dat ook het voedsel bijna op is.

De inwoners en huizen op Saba bleven redelijk gespaard door orkaan Irma. „Regen en wind hebben echter veel bomen weggevaagd. Heuvels zijn daardoor kwetsbaar voor modderstromen”, aldus het Rode Kruis. Lees verder

(Visited 3 times, 1 visits today)
Updated: 10/09/2017 — 07:18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme