Meerdere sinkholes in Den Haag door hevige regenval

Lichtenbergweg sinkhole © Jos van Leeuwen


Op verschillende plaatsen in Den Haag zijn vanmiddag grote gaten in de weg ontstaan, zogenoemde sinkholes. Enkele auto’s kwamen vast te zitten. Het lijkt erop dat een en ander het gevolg is van de grote wateroverlast eerder vanmorgen en afgelopen nacht.

Het eerste incident is gemeld op de Lichtenbergweg in het zuiden van Den Haag bij Rijswijk. In de omgeving van deze straat zijn later meerdere gaten aangetroffen. Even later was er ook een grote verzakking in de Vierheemskinderenstraat in de aangrenzende wijk Moerwijk.

Politie en gemeente zijn in overleg hoe de situatie moet worden aangepakt. De straten zijn afgesloten. Bewoners mogen hun geparkeerde auto’s niet weghalen. De brandweer is nog niet ingeschakeld.

Lees verder

(Visited 2 times, 1 visits today)
Updated: 10/09/2017 — 06:11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de hemel is wél bier ! © 2014 Frontier Theme